Mobiili
Tuotteet ja palvelut
 • Perinteiset ihonpuhdistukset ja -kasvohoidot
 • Ultraääni-ihonpuhdistukset ja -kasvohoidot
 • Kemiallinen ihonpuhdistus
 • Erikoiskasvohoidot
 • Kasvojen kiinteytyshoidot
 • Soma Uplifting-kasvohoito
 • Meikkaukset
 • Kestovärjäykset
 • Ripsipermanentti
 • Käsihoidot
 • Värianalyysi
 • Intialainen päänhieronta
 • Karvojen poistot
 • Korvien rei´itys
 • Maxbrows kulmakarvojen 3D kestopigmentointi
 • Ferie Lashes ripsienpidennykset


Tuotteet:
 • Hjeronymus
 • Denova Pro


Elsa Hjeronymus

Elsa Hjeronymus on pohjoismaalainen, alun perin tanskalainen kosmetiikkasarja. Hjeronymuksen menestys perustuu tuloksellisiin ihonhoitomenetelmiin ja hoitosuunnitelmaa tukeviin kotihoitotuotteisiin.

Hjeronymuksen tarina alkoi lähes 60 vuotta sitten kun sen kehittäjä, tanskalainen Elsa Hjeronymus, halusi löytää turvallisia, mutta tehokkaita tuotteita aknen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Näin sai alkunsa Elsa Hjeronymus - ihon kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä, jonka tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja; vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Poikkeuksellista Hjeronymus – syväpuhdistuksessa on, että sen voi tehdä kaikille ihotyypeille ikään katsomatta – tarvitseehan jokaisen iho puhdistusta ja raikastamista aina ajoittain!


Denova Pro

Denova Pro on puolalainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde. Denova Pro on palkittu ammattilaissarja, joka on kerännyt paljon suosiota Keski-Euroopassa.

Laaja valikoima takaa yksilölliset hoidot. Denova Pro sisältää laajan valikoiman hoitotuotteita keikille ihotyypeille sekä vartalonhoitotuotteet. Kaikki Denova Pro-tuotteet pohjautuvat parhaisiin luonnollisiin ainesosiin. Denova Pro-laboratoriot ovat 20 vuoden kokemuksella valinneet luonnonaineiden joukosta 100 tehokkainta ja ihonhoitoon parhaiten soveltuvaa ainesosaa. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja hinnaltaan kaikkien ulottuvilla, kaikki kotihoitotuotteet maksavat alle 20 euroa.

Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja ja tuotteiden teho on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.


MAXBROWS KULMAKARVOJEN 3D KESTOPIGMENTOINTI

MAXBROWS on ehostustekniikka, joka antaa sinulle hetkessä sellaiset kulmakarvat mistä olet aina haaveillut. Väri valitaan sinun omien kulmakarvojesi mukaan ja näin saadaan aikaan todella luonnolliset kulmakarvat.

MAXBROWS-menetelmällä täytetään mineraalivärillä kulmakarvojen tyhjiltä näyttäviä kohtia karvatekniikalla ja näin saavutetaan luonnollinen lopputulos. Kulmakarvojen muoto suunnitellaan yhdessä ammattilaisen kanssa sinulle sopivaksi.

Mitä odottaa käsittelyltä?
Käsittelyn jälkeen kulmakarvat näyttävät tummemmilta muutaman päivän ajan. Väri vaalenee seuraavien kahden viikon kuluessa. Todellinen väri on valmis 6 viikon kuluttua, jolloin voidaan tehdä toinen väriä vahvistava kerta. Näin saadaan 1-3 vuotta kestävä tulos ihotyypistä riippuen.

Käsittelyn jälkeen:
Käytä jälkivoidetta, minkä saat hoitolasta, 6 päivän ajan. Levitä kolmesti päivässä vanupuikolla. Vältä uimista, solariumia, saunomista ja voimakasta hikoilua viikon ajan. Ei solariumia eikä auringonottoa ilman suojavoiteen tai aurinkolasien käyttöä, kolmeen viikkoon. Vältä myös kulmien hieromista tai raaputtamista vähintään viikon verran.

Kenelle hoito ei sovi:
Raskaana oleville, diabeetikoille, verenohennuslääkkeitä syöville, henkilölle jolla on verenvuototauti tai ihosairaus. Roaccutan-kuurin aikana tai heti sen jälkeen.


TAKE TEN-VEITSETÖN KASVOJENKOHOTUS
Take Ten on patentoitu, veitsetön hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan parantaa kasvolihasten kuntoa, toimintaa ja verenkiertoa sekä parantaa aineenvaihduntaa. Menetelmä kiinteyttää ikääntymisen myötä tulleita muutoksia kasvolihaksissa, tehden näin veitsettömän kasvojenkohotuksen.
Take ten on hellävarainen, luonnollinen ja turvallinen hoitomenetelmä. Todellinen veitsetön vaihtoehto kauneudenhoitoon! Take ten hoitoa suositellaan 10 kerran sarjahoitona pysyvien tulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidon jälkeen on hyvä käydä ylläpitävässä hoidossa noin 4-6 viikon välein.


SOMA UPLIFTING-KASVOHOITO
Tehokkaassa Soma Uplifting-kasvojen hieronnassa käydään läpi napakoilla sormipyöritysliikkeillä ja sormipainalluksilla kasvot, kaula, rinta-alue ja pää. Hieronta lisää lihaskudosten kimmoisuutta ja niiden aineenvaihduntaa. Hoito kiinteyttää kasvoja, hehkeyttää ihoa, voimauttaa mieltä ja koko kehoa.
Hoitotuloksia:
-kasvolihasten kireys ja jännitystilat vähentyvät
-kasvolihakset vahvistuvat ja kiinteytyvät
-kasvojen väri tasoittuu ja kirkastuu
-rasitus silmien alueella vähenee
-turvotus pienenee hoitoalueella
-päänahan kireys helpottuu
-päänsärky lievittyy
-hidastaa iän tuomia muutoksia
-iho näyttää nuorekkaamalta
-voimauttaa ja energisoi ihoa, mieltä ja koko kehoa
logo

logo

logo

logo

logo